Cocarde tricolore, Lidardi Handmade by Diana Puiu, CTFS 1

de 08 octombrie 2021Articole nunta0 comentarii

Cocarde tricolore, Lidardi, CTFS 1

Cocarde tricolore personalizate si lucrate manual petala cu petala din saten.

Diametru: 7.5 cm. Au ac de brosa. Personalizarea pentru cocarde tricolore personalizate este gratuita.

Tehnica folosita se numeste kanzashi. Este o tehnica japoneza. Se refera la impatutorirea materialelor. Acestea vor avea diferite forme in final. Confectionarea petalelor nu este o munca grea dar este o munca extrem de migaloasa. Ca sa ai o idee ce inseamna asta iti pot spune ca intr-o zi de lucru de 9 ore fara pauze eu pot confectiona doar 50 de cocarde. Dupa o experienta de multi ani in confectionarea cocardelor. Daca luam in calcul si pauzele absolut necesare in cele 9 ore, atunci timpul se mareste semnificativ. De aceea pentru lansarea comenzilor de cocarde tricolore CTFS 1 trebuie luate in calcul 2-3 chiar 4 luni inainte de eveniment.

Exista in fiecare an un stoc de cocarde dar personalizarea lor se face numai dupa primirea comenzii. Acest lucru necesita un timp suplimentar. Exista si riscul ca odata cu apropierea datei de 1 Decembrie stocul sa fie epuizat. Nu astepta pana in ultimele saptamani pentru lansarea comenzilor. Cocadrede tricolore se vand de obicei pentru ziua nationala a Romaniei, 1 Decembrie. Dar si pentru alte evenimente. Fiecare roman trebuie sa stie ca la 1 Decembrie 1918 a avut loc importantul eveniment de la Alba-Iulia unde Marea Adunare a votat unirea Transilvaniei cu Romania. Apoi a urmat un alt eveniment important la 24 ianuarie cand se adoptă declaraţia de Independenţă.

Doar 3000 de cocarde tricolore personalizate

Este un stoc limitat pentru anul 2021.

In anul 2018 Romania a sarbatorit Centenarul Marii Uniri la 1 Decembrie. Daca vrei sa marchezi orice eveniment important din viata ta cu simbolul tricolorului romanesc, asigura-te din timp ca vei intra in posesia cocardelor tricolore.

Pentru a vedea toate articolele de nunta si pentru comenzi viziteaza site-ul  Lidardi Handmade. Acesta este doar un site de prezentare al produselor confectionate in atelierul Handmade by Diana Puiu. Impresioneaza-ti invitatii cu toata gama de articole de nunta marca Lidardi. Comenzile se dau cu cel putin 10 zile inainte de eveniment.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Cocarde tricolore marca Lidardi Handmade by Diana Puiu

Probabil te intereseaza si articole din alte categorii.

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Categorii de produse

Categorii Blog