Posted on Un comentariu

Pahare nunta miri si nasi PN 2

Pahare nunta miri si nasi PN 2
Pahare nunta miri si nasi PN 2 albastru-albastru

Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru accesorizate si pictate manual.

La aceste Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru floarea este lucrata manual. Tehnica folosita se numeste kanzashi. Este o tehnica japoneza. Se refera la impatutorirea materialelor. Acestea vor avea diferite forme in final. Papionul este facut din panglica dublu satenata. In partea de jos sunt aplicate petale asortate. La final floarea si papionul se aplica pe paharele de nunta miri si nasi. Ambele sunt sustinute de o panglica satenata alba. Ca urmare, acestea capata un aspect placut. Special pentru evenimente importante. Am imbracat piciorul paharelor intr-un snur. Snurul este lucios si are grosimea de 3 mm. Se pot face toate combinatiile de culori. Acest model este pictat manual. Am folosit vopsea acrilica pentru sticla.

Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru se spala cu apa calduta. Nu se freaca cu detergent suprafata acoperita cu diverse aplicatii. Nici cea vopsita. Deasemenea paharele nu se spala la masina de spalat vase. Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru pot fi personalizate gratuit. Se personalizeaza prin scrierea cu vopsea acrilica.Initiala mirilor sau a nasilor. Deasemenea si data nuntii.

Modelul poate fi lucrat si pe alte culori.

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu.Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune.Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Handmade by Diana Puiu are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 80-90%.

Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru

Dimensiunea paharelor este urmatoarea :

  • inaltime pahar 30 cm
  • inaltime picior 10 cm
  • diametru picior 5,5 cm
  • diametru pahar 5 cm

Acest model se asorteaza perfect cu  Pernuta de varighete PV 5 . Daca doresti acest model pe alte culori si nuante atunci poti avea si pernuta de verighete pe aceleasi culori.

Pentru toate modele de pahare viziteaza categoria

Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Handmade by Diana Puiu

Numai la comanda se lucreaza Pahare nunta  PN 2 pentru miri si nasi albastru-albastru.

Acest produs este unul  Handmade by Diana Puiu.

1 thought on “Pahare nunta miri si nasi PN 2

  1. Acest set de pahare l-am lucrat pe 12 combinatii de culori, la cerera clientilor si inca mai exista posibilitati pentru altele noi.

Lasa un comentariu