Publicat pe Lasă un comentariu

Pahare nunta miri si nasi PNFJ 8V

Pahare nunta miri si nasi PNFJ 8V

Pahare nunta miri si nasi PNFJ 8V accesorizate manual.

La aceste Pahare nunta miri si nasi PNFJ 8V toate florile sunt lucrate manual. Tehnica folosita se numeste kanzashi. Este o tehnica japoneza. Se refera la impatutorirea materialelor. Acestea vor avea diferite forme in final. Atat petalele cat si papionul din josul cupei sunt facute din panglica argintie. La final floarile si papionul se aplica pe paharele de nunta miri si nasi. Ambele sunt sustinute de o panglica de 8 mm. Ca urmare, acestea capata un aspect placut. Special pentru evenimente importante. Am imbracat piciorul paharelor cu aceeasi panglica de 8 mm.  Acest model este unicat.Deci nu se mai reproduce.Nici chiar pe alte culori.

Paharele nunta miri si nasi  se spala cu apa calduta. Nu se freaca cu detergent suprafata acoperita cu diverse aplicatii.  Deasemenea paharele nu se spala la masina de spalat vase. Paharele de nunta pot fi personalizate gratuit. Se personalizeaza prin scrierea cu vopsea acrilica.Initiala mirilor sau a nasilor. Deasemenea si data nuntii.

Modelul este unicat.

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu.Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune.Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Handmade by Diana Puiu are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 80-90%.Sau deloc.

Pahare nunta miri si nasi

Dimensiunea paharelor este urmatoarea :

  • inaltime pahar 30 cm
  • inaltime picior 10 cm
  • diametru picior 5,5 cm
  • diametru pahar 5 cm

Poti asorta acest model cu  invitatiile de nunta, marturiile, plicurile de bani, numerele de masa,  meniurile sau pernuta de varighete .

Pentru toate modele de pahare viziteaza categoria Pahare nunta miri si nasi

Ma gasesti si pe facebook cu pagina Handmade by Diana Puiu

Acesta este un produs marca  Handmade by Diana Puiu.

Lasa un comentariu