Posted on Lasă un comentariu

Marturii botez magneti Micky Mouse 0014

Marturii botez magneti Micky Mouse

Marturii botez magneti Micky Mouse personalizati cu fotografia copilului tau si cu data evenimentului sau cu data nasterii, dupa cum alegi.Marturiile botez magneti Micky Mouse sunt disponibile in doua dimensiuni de 9,5 cm x 6,5 cm si 7,5 cm x 5,5 cm.Grafica se printeaza pe hartie foto autoadeziva care se aplica pe folie magnetica de 0,4 mm.Impreuna cu hartia foto se ajunge la final la o grosime a marturiilor botez magneti Micky Mouse de 0,5 mm.Magnetii sunt ambalati in pungute ziplock cu fundita in culoare la alegere si suzetica blue.In păretul initial de 3,5 lei respectiv 2,5 lei dimensiunea mica, punguta, fundita si suzetica sunt incluse.

Exista si posibilitatea ca marturiile botez magneti Michy Mouse sa fie ambalate in plicuri frumos colorate si accesorizate manual cu diferite forme , flori, figurine sau fundite.Plicurile sunt confectionate deasemenea manula din carton de 160g.Pretul unui plic este de  0,5 lei / buc.Gasiti o multitudine de modele in paginile de plicuri pentru magneti.

Daca doresti un set complet pe aceeasi tema, in acest caz marturii botez magneti Micky Mouse, plicuri de bani, invitatii si meniuri, anunta-ma si-ti voi face o grafica personalizata a produselor pornind de la imaginea magnetului marturie sau pur si simplu de la o idee pe c are o ai.Acest lucru nu necesita nici un fel de costuri suplimentare.

Nu uita care sunt lucrurile de care beneficiezi comandand de pe acest site:

  1. Garantiile oferite.Le gasesti in pagina   Acasa   la punctul al treilea.
  2. Cu orice idee vi, eu o pun in practica fara costuri suplimentare.
  3. Trimite-ti parerea despre produs si vei primi un cadou surpriza din partea mea.
  4. Daca vei comanda de minim 400 lei vei primi garantat un cadou surpriza din partea mea in luna decembrie, fara tragere la sorti.

Comandati marturii botez magneti Miky Mouse, marturiile anului 2017.

Marturii botez magneti Micky Mouse personalizati

3,5 lei / buc dimensiune 9,5 cm x 6,5 cm

2,5 lei / buc dimensiune 7,5 cm x 5,5 cm

Cod produs MBM 0014

Marturii botez magneti Micky Mouse
Marturii botez magneti Micky Mouse

Pentru mai multe modele vizitati pagina:

Micky Mouse

Handmade by Diana Puiu

 

 

Save

Save

Lasa un comentariu